Прво издање бициклистичке трке "Tour of Kids" трофеј Милан Панић. Ова фотографија, стара 65 година, оличава једну веома успешну генерацију бициклиста и руководства. Они су писали историју бициклизма која и даље траје. Управо ова фотографија нам је дала идеју да покренему трку „Тур оф kидс“ - Милан Панић, за сећање младим бициклистичким нараштајима.

Некадашњи бициклиста Партизана и Металца, Милан Панић, премијер Југославије 1992. -1993. и успешни бизнисмен, власник фирме „МП Биомедиклс“ из САД, покровитељ је жуте мајице - најбољег на трци „Тур оф кидс“. Господин Панић је такође и председник Организационог одбора трке.

Како наводи Бошко Палија, представник фирме „МП биомедиклс“, Милан Панић увек истиче са поносом да је био бициклиста и да је бициклистички спорт његова прва и највећа спортска љубав. Увек наглашава и да је бициклизам спорт у коме свако тестира себе чак и преко границе до којих може, а ово касније много помаже у животу и послу. Како је трка намењена млађим узрастима, господин Панић је, и због тога, са задовољством подржао ову манифестацију. Трка „Тур оф кидс“ одржава се у Београду сваке године у организацији бициклистичког клуба Чукарички предвођени директором Небојшом Поповим.


Досадашња издања трке:

25, 26. јул 2015. године

30. април 2016. године

29, 30. април 2017. године